wtorek, 7 maja 2013

Musztarda Kętrzyńska stołowa .



Dzięki uprzejmości Credo pr. miałam możliwość przetestowania Musztardy  Kętrzyńskiej  stołowej.



Producent   pisze:


Musztarda Kętrzyńska Stołowa 170g

Produkowane na bazie podstawowego składnika jakim jest gorczyca i odpowiednio skomponowanych przypraw. Swoje ostateczne walory smakowe musztardy osiągają w odpowiednio długim procesie produkcji leżakowania. W ofercie posiadamy musztardy w dwóch smakach: Musztarda kętrzyńska krzepka – z dodatkiem gorczycy czarnej i papryki o ostrym i lekko pikantnym smaku. Stanowi dobry dodatek do potraw z rusztu i mięs pieczonych. Musztarda kętrzyńska stołowa - klasyczna, umiarkowanie ostry smak. Przyrządzona na bazie zmielonej gorczycy i przypraw ziołowych. Nie zastąpiona jako dodatek do pieczeni, wędlin, oraz jako składnik sosów do mięs i sałatek.


Po długich deszczowych dniach w końcu wyjrzało słońce.Dzięki temu mogliśmy zorganizować rodzinne spotkanie na łonie natury.Jak powszednie wiadomo , jednym z najlepszych sposobów na umilenie sobie popołudnia ,jest grillowanie kiełbasek.Właśnie w tedy spróbowałam wyśmienitej musztardy  Kętrzyńskiej , która zachwyciła swym smakiem wszystkich uczestników grilla.



Musztarda Kętrzyńska stołowa  kliknij tutaj

Zapraszam na  blog kulinarny kliknij tutaj

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz